Materiał wideo nie może być załadowany, ponieważ wystąpił problem z siecią lub format nie jest obsługiwany
Udostępnij
W dniach od 21 do 23 lipca na placu Kurdeszowym w Kostrzynie odbywał się trzeci festiwal kulinarny, podczas którego skosztować można było potraw z różnych stron świata. W trakcie wydarzenia oficjalnie otwarto również długo wyczekiwaną przez mieszkańców tężnie solankową.
Nasza strona korzysta z ciasteczek (ang. cookies) w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Korzystając z niej bez zmiany ustawień przeglądarki będą one zapisane w pamięci urządzenia, więcej informacji na temat zarządzania plikami cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Zamknij X
Wygląda na to, że używasz wtyczki do blokowania reklam. Aby móc oglądać materiały wideo na naszej stronie należy wyłączyć blokowanie reklam, w przeciwnym wypadku strona będzie funkcjonowała nieprawidłowo.