Materiał wideo nie może być załadowany, ponieważ wystąpił problem z siecią lub format nie jest obsługiwany
Udostępnij
Promocja wieprzowiny, jej walorów smakowych i odżywczych to cel ogólnopolskiego projektu Polska Wieprzowina na kulinarnych szlakach. W ramach cyklu w Wielkopolsce spotkanie ze smakami wieprzowiny odbyło się na poznańskiej Malcie, a organizacją wydarzenia zajął się Szlak Kulinarny Smaki Powiatu Poznańskiego.
Nasza strona korzysta z ciasteczek (ang. cookies) w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Korzystając z niej bez zmiany ustawień przeglądarki będą one zapisane w pamięci urządzenia, więcej informacji na temat zarządzania plikami cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Zamknij X
Wygląda na to, że używasz wtyczki do blokowania reklam. Aby móc oglądać materiały wideo na naszej stronie należy wyłączyć blokowanie reklam, w przeciwnym wypadku strona będzie funkcjonowała nieprawidłowo.